info

 

Jag är mån om att de som köper tennarmband av mig ska känna att de får bra service och ett trevligt bemötande. Detta drivs som en hobby-verksamhet och även om mina priser tycks skilja sig från andra så är det viktigaste för mig att ge bra service och sälja en produkt som håller och som köparen kan glädjas av.

Priser och färger

De smala armbanden, ca 0,5 cm – 1 cm breda, kostar: 170 kr

De breda armbanden, ca 2 cm – 2,5 cm breda, kostar: 400 kr

Vissa armband med pärlor i kostar lite mera. Se under bilderna i galleriet.

Jag gör armband i färgerna svart, turkost, vitt, brunt, oxblod, grönt, orange och lila. Skinnet är renskinn, utom för det orange och gröna som är lammnappa. Knappar av renhorn eller av metall. Se bilder på knapparna i Galleriet. Vill du ha en annan färg på ditt armband än dom färgerna jag erbjuder mest så går det givetvis att ordna men då jag måste beställa hem skinn i just den färg du vill ha kan leveranstiden bli något längre.

Se bilder på de olika modellerna jag gör under galleriet (tryck på de små bilderna för att få upp stora bilder och klicka dig runt där) och där kan du även se priset på just det armbandet som du är intresserad av att beställa.

Leveranstid och Leverans

Att göra klart just ditt armband kan ta allt från en vecka till några dagar. Allt beror på hur mycket jag jobbar med mitt vanliga jobb och hur många beställningar jag fått. Givetvis ser jag till att hålla dig som köpare uppdaterad om läget.

Leveransen av armbandet sker genom post alternativt avhämtning. Köparen betalar frakten (18 kr) i det fall armbandet skickas med post. Jag skickar armbandet med Posten som brev direkt till köparens brevlåda. Med reservation för postens gällande vilkor. Made by Mia ansvarar inte för postens slarv. Betalning sker kontant (vid avhämtning) eller genom insättning på mitt konto (när armbandet skickas med post). Kvitto på summan du som kund betalat kommer i samma brev som armbandet levereras i.

Retur

Enligt distans- och hemförsäljningslagen så har du som kund 14 dagars ångerrätt. Önskar du ångra ditt köp så maila mia@madebymia.se och ange ditt namn, adress, telefonnummer, bank och bankkontonummer så återkommer jag med adress dit du kan skicka tillbaka ditt armband. Var noga med att bifoga kvittot (eller en kopia på kvittot om du vill behålla det) och pengarna betalas tillbaka till dig så fort jag fått tillbaka armbandet. Du får dock själv stå för returportot så summan du får tillbaka är enbart summan du betalat för armbandet.

Frågor?

Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig. Gör det genom att fylla i formuläret under länken beställ eller maila mia@madebymia.se

Specialbeställa

Om du vill specialbeställa, skicka då gärna iväg en fråga, via kontaktformuläret, om det också! Det går säkert att lösa!

Viktigt att veta om ditt armband

Viktigt att veta om armbanden är att inte duscha eller bada med det på. Då förstörs det nämligen!

Stort Tack!

Tusen tack för att du väljer att beställa armband av just mig! Jag hoppas att du blir mycket nöjd med ditt köp!